CODA označuje v hudbě zvláštní samostatnou část skladby, která se hraje jen jednou v úplném závěru. V našem pojetí CODA znamená mimořádný kulinářský zážitek v prostorách jedinečného interiéru hudebního hotelu Aria v srdci Malé Strany, jehož 51 luxusních pokojů a apartmá prošlo rozsáhlou kompletní rekonstrukci v prvním čtvrtletí roku 2018. Restaurace, stejně tak jako hotel, ve kterém se nachází, byla navržena studiem italských architektů Roccem Magnoli a Lorenzem Carmellini, kteří prosluli zejména svou celoživotní spoluprací s legendárním módním návrhářem Giannim Versace. V interiéru najdete mnoho uměleckých děl a řadu originálních obrazů, plastik a soch od Dalího přes Chagalla, Kodeta, Frank von Stucka, Myslbeka až po Picassa. Hudební zaměření restaurace se odráží také v živé klavírní produkci, jenž se koná vždy od úterý do soboty večer a v neposlední řadě také hudebními karikaturami Josefa Blechy vyobrazenými na luxusních talířích renomované značky Rosenthal. 

Posezení na naší střešní terase je samo o sobě výjimečným zážitkem. Když se k němu přidají nápadité kreace mistra šéfkuchaře Jana Kaplana, jedná se o symfonii pro všechny smysly. Váš sluch potěší nevtíravé melodie linoucí se z všudypřítomných reproduktorů – jak také jinak v podniku zasvěcenému hudbě? Ani Váš zrak nezůstane ošizen o neopakovatelný zážitek. Z terasy je 360°výhled na celou Prahu a při pohledu na všechny skvosty matičky Prahy budete chtít otestovat i poslední z pěti lidských smyslů, hmat – Hradčany, Petřínská rozhledna i chrám svatého Mikuláše jakoby totiž odtud byly na dosah ruky!

 

ŠÉFKUCHAŘ JAN KAPLAN

Honza sbíral zkušenosti v zahraničí, především ve Velké Británii, kde mimo jiné působil v restauraci Gordona Ramsayho v hotelu The Connaught pod vedením šéfkuchařky Angely Hartnett. V neposlední řadě také 3 roky v restauraci Harvey Nichols v Londýně. Právě toto působiště mu bylo největší inspirací a to díky šéfkuchaři Jonasi Karlssonovi.

Po návratu do Čech Honza působil v dnes už legendární brněnské restauraci U Kastelána pod vedením Michala Gotha a následně zamířil do restaurace Pavillon, kde se vypracoval na pozici šéfkuchaře. Obě tyto restaurace patřily mezi špičku domácí gastronomické scény a byly několikrát oceněny i v rámci Maurerova výběru.

coda 1000
Tip
Poukaz 1000 CZK
1 000 Kč

Poukaz na konzumaci v restauraci CODA v hodnotě 1000 CZK.Platnost poukazu je 1 rok od data zakoupení. Při rezervaci nahlaste číslo poukazu.

Skladem 
Detail
173
coda 2000
Tip
Poukaz 2000 CZK
2 000 Kč

Poukaz na konzumaci v restauraci CODA v hodnotě 2000 CZK.Platnost poukazu je 1 rok od data zakoupení. Při rezervaci nahlaste číslo poukazu.

Skladem 
Detail
174
coda 3000
Tip
Poukaz 3000 CZK
3 000 Kč

Poukaz na konzumaci v restauraci CODA v hodnotě 3000 CZK.Platnost poukazu je 1 rok od data zakoupení. Při rezervaci nahlaste číslo poukazu.

Skladem 
Detail
175
coda 5000
Tip
Poukaz 5000 CZK
5 000 Kč

Poukaz na konzumaci v restauraci CODA v hodnotě 5000 CZK.Platnost poukazu je 1 rok od data zakoupení. Při rezervaci nahlaste číslo poukazu.

Skladem 
Detail
176
4 položek celkem